dijous, 16 de juny del 2011

Joana i el sis vint-i-cinc

Autor: Pau Joan Hernàndez
Editorial: edebé
Il·lustrador: Maria Espluga
Num. de pàgines: 101

                                   Argument:
Aquet llibre va de una fieta, que es diu Lara, que conta una història que a pasat a una amiga seva. Juga a basquet en un equip a la seva escola, amb les seves amigues. Un dia la Joana, una de les seves amigues no va anar a escola ni a l'entrenament i ningu sabia perquè apart dels mestres. Anaven a ca seva i no hi havia ningú. Van passar mesos i no apareixia fins que un dia abans de comensar l'escola la veuen sortir del cotxe amb bastons i arrosegant les cames pel terra, la Joana avia tingut una paral·lisis de les cames, i segurament no podria tornar a caminar mai més be. Tothom havia de intentar tratarla be però per la Lara li era molt difícil. Fins que un dia no va poder aguantar més i va correr cap el seu oncle despres d'escola i va arrancar a plorar, la Lara li va contar tot i el seu oncle l'entenia.
Un dia la Joana va anar a l'entrenament i es va seure, allà a la pista hi havia una cadira de rodes a la linia de sis vint-i.cinc per la Joana, i un dia la Joana va arribar a fer la cistella aseguda a la cadira, llastima que no pogues jugar als partits.


Opinió personal:
Aquet llibre m'ha agradat molt perque mostra tot el que es pot fer encara que un estigui inval·lid, perque tothom pot tenir els mateixos drets estigui com estigui.


Carme (:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada