dimecres, 15 de juny del 2011

Diari Del Greg , un pringat total

Autor: Jeff  Kinney
Editorial: Estrella Polar
Il·lustrador: Wimpy Kid
Traductor: David Nel·lo
Núm pagines: 217

Argumen:
Tracta sobre un noi que es diu greg i a de comensar el institud .El primer dia que va a l'insti a la se va clase hi ha molts idiotes segons ell peròaconsegueix que se ni segui capal seu costat.
A l'insti es troba com un estil dejoc que es diu el toc del formatge , i tracta de que un den toca un formatge molt puden que hi ha en el pati i ha de aconseguir pesarli la pudor del formatge a cuolcu.
El Greg temeix bastant els abusons , perque com ell es un figa flor ells lipoden fer molt mal, i per tant no esposa amb ells.
Al dia de hallowen en greg i el seu amic,Rowley, van ha demanar carmels però es troben uns joves que van amb un camioneta i tiren aigua a totomc i en Gregels diu que telefonara a la poli i els joves els persegueixen fins que ells el despisten.Quan arriben de casa , en haber escapat dels joves, el seu pra els tira un cubell d'aigua pensan que eren uns joves, i envia a fer puñetes tots els carmels.

Opinio personal:

Es un llibre la veritat molt interesant , sembla llarc però no ho es gaira , es molt entretingut i ames no xerra de forma molt formal, en resum ''Mola''.


Antoni Alberto Marti ''Cobra''

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada