dimecres, 23 de març del 2011

El Pare Noel i els nens del desert

Autor: Jacques Vénueleth
Il·lustrador: Ant Garner
Editorial: edebé
Numeros de pagines: 116


Argument:
La nit de Nadal el Pare Noel havia de repartir regals a l'hemisferi Nord per així veure a la Mare Noel que repartia regals a l'hemisferi Sud. Es creuaven cada nit de Nadal i domes es veen un cop a l'any.
Quan el Pare Noel va enlairar tot anava bé fins que va caure al desert i tots els regals es van escampar per el desert i els rens van quedar al terra mitg marejats amb el trineu darrera. El Pare Noel no sabia que fer però es va trobar amb uns nens que el van ajudar.   
Per comensar li van donar una tunica blanca per no tenir tanta calor i a poc a poc li van anar duguent coses perquè li serviguesin de regals ja que els havia perdut tots al aterrisar, encara que hi havia coses que a les mares no el i agradaria molt i ho llevaven.
Quan ho van tenir tot apunt el Pare Noel va enlairar de nou pero quan ja havia repartit els regals als nens de l'hemisferi nord es va enrecordar dels nens que l'havien ajudat.

Opinio personal de la lectura:
Es un llibre que esta bé per llegir i s'enten tot bastant clar i et fa veure que no tothom pot tenir regals del Pare Noel.




Carme :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada